Falk Hansen Advokater

Om FALK HANSEN advokater

FALK HANSEN advokater er en advokatvirksomhed med speciale inden for skatte- og afgiftsområdet. Vi fører alle typer af skattesager samt afledte straffesager for alle retsinstanser.

Hos FALK HANSEN advokater fører vi sager for større og mindre virksomheder, for hovedaktionærer og hovedanpartshavere samt for privatpersoner.

Vi fører sager i hele landet, og vi er kendetegnet ved altid at være tilgængelige, og aldrig mere end et opkald væk.

Har du eller din virksomhed fået en henvendelse fra Skattemyndighederne, eller har du en skatte- eller afgiftsmæssig problemstilling, som du gerne vil have kompetent rådgivning og sparring til at få løst, så står vi klar til at hjælpe dig med alle former for skatte- og afgiftsretlige problemstillinger.

Vi giver naturligvis en gratis vurdering af din skattesag – og der er mulighed for at indgå en fast honoraraftale, så du ikke skal bekymre dig om, at regningen løber løbsk.

Falk Hanse advokater 2024

Blandt de førende skatteadvokater

Advokat Christian Falk Hansen er en af de mest benyttede skatteadvokater de seneste 20 år. Han har ført et omfattende antal skatte- og afgiftsager indenfor forskellige skatte-og afgiftsrelaterede områder. Christian Falk Hansen har også ført et stort antal skattestraffesager ved både Skattestyrelsen og ved domstolene.

Christian Falk Hansen har vundet et betydeligt antal sager ved Skatteankenævn, Landsskatteretten og ved domstolene. Der er tale om både offentliggjorte afgørelser – men også et betydeligt antal ikke-offentliggjorte afgørelser.

Brug for en kompetent skatteadvokat?

Hvis du eller din virksomhed har brug for en uforpligtende vurdering af en skatte- eller afgiftsretlig problemstilling, så skal du blot kontakte advokat Christian Falk Hansen, eller en af virksomhedens øvrige ansatte. Når vi har set på din sag, kan vi hurtigt komme med en gratis vurdering af følgende:

  • Mulighederne for at vinde sagen eller for at opnå et gunstigere resultat i sagen
  • Omkostningerne ved at føre sagen
  • Konsekvenserne hvis sagen ikke føres

Vi giver dig altid et uforpligtende bud på den rette strategi ved førelse af en skattesag.

På siden Specialer kan du læse mere om forskellige områder inden for skatter og afgifter, som vi er specialister i.